Sv: Re: Sonett II

Forum Modellspecifika forum Sonett Sonett II Sv: Re: Sonett II

#119287
mats jonsson
Deltagare

Sten-Arvid! Det ÄR redan en guldtråd men webmaster har inte hunnit med…

Emils bild kommer förmodligen.. från mitt fotoalbum.. igen. Samlingen tillhörde förmodligen Tom Donnay som ett tag hade 12 tvåtaktssonetter i varierande skick. Han lyckades också, mitt framför näsan på mig, köpa en Sonett -74 med ett miltal under 10. I samband med ”seven eleven” höll jag på att skriva, nine eleven menade jag, så skickade han upp sin personal på verkstadstaket med amerikanska flaggor och banderoller.. Patriotism kallas det..

Ja Emil. Den bilen finns i många skepnader. Eller så har man på tradionellt saabmanér flyttat eller manipulerat skyltar. Men till saken hör att just den här bilen användes av HK i Linköping för marknadsföringsändamål så den lär ha blivit fortlöpande uppdaterad.

Mellow yellow! Nej. Inga bilder ikväll. Nu har jag lagt in albumet i vapenskåpet. Man kan tydligen inte lita på någon… :-))

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng