Sv: Re: Sonett II

Forum Modellspecifika forum Sonett Sonett II Sv: Re: Sonett II

#119333
emul
Moderator

Då har jag fått höra ett par spännande saker till idag.. Jag har hållit på och luskat lite i mina V4:ors historia ett tag, har nu fått napp på den ena. Har alla ägare och en hel del historia om 469 nu! Hurra! Bara 1850 kvar då.. =)

Nåja, till saken. Jag postade ju denna bild innan, en (sjuk) bild från Donneys samling.

Mannen som gett mig historian på 469 berättade om lite annat också, han har varit storsamlare deluxe. Enligt honom har drygt 200 Sonetter passerat hans garage. Ja, ni hörde rätt. 200. Helt sanslöst.

Mannen heter Richard Cobun och bor i Ohio. Har för ett antal år sen slutat helt med Sonetter ”I burned out on Sonetts and sold the lot” som han skrev. Han sålte alltså ALLT till just Donney, utom en speciell (det är #218 med 940cc-motor det) som hamnade i Kentucky och en ”showroom condition -69 that ended up as a graduation present to a young man in Belgium”.

Alltid nåt skoj!

// Emil

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng