Sv: Re: Sonett nycklar

Forum Modellspecifika forum Sonett Sonett nycklar Sv: Re: Sonett nycklar

#101438
mats jonsson
Deltagare

Nycklar. har för mig att det är ett Neiman-lås. Förr fanns det en firma i Eskilstuna som hade massor av gamla nyckelämnen och som bla annonserade i Classic Motor.

Backspeglar. Det där var lite hipp som happ. 73:an såldes aldrig officiellt i Sverige. Av olika skäl stannade det dock kvar en handfull bilar. (Möjligen 5-6 stycken) Ingen av dessa hade 99:ans speglar vilka satt på svensksålda 72:or. I USA hade 73:orna bullitspeglar fram till ch nr 2100. 2101 och senare hade 74:ornas speglar. Och detta är inte så konstigt eftersom dessa var byggda som 74:or men fick 73:ornas chassinummer för att de skulle gå att sälja i Kalifornien. Det gick inte att sälja 74-årsmodell där utan man kunde sälja 73:or fram till 731231. De som såldes i Sverige hade förmodligen i de flesta fallen 74:ornas speglar eftersom de användes för PR och lite annat innan de såldes.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng