Sv: Re: Sonettklubben

Forum Modellspecifika forum Sonett Sonettklubben Sv: Re: Sonettklubben

#89567
mikael sjogren
Deltagare

Ok,
När Martin skrev sitt inlägg hadde han inte läst mitt andra inlägg, vi förekom varandra.
Och som jag sa till Martin så är jag inte utefter att bedriva pajkastning.
Jag fick intrycket av att Martin menade att jag utmålade SSK som jätten Glufs-glufs så som han skrev vilket Martin beklagade. Det var inte Martins menig att tillskriva mig den åsikten.
Och det var inte någon negativ menat mot SSK med ordalydelse ”internpolitiska debatter” i min första inlaga. Jag gav uttryck för att det helt naturligt blir en diskussion om vad som ska prioriteras.
Och i det andra inlägget förtydligar jag att beslut grundar sig på efterfrågan, kostnad och finanser. Där är efterfrågan väldigt styrande.
Och mina ERFARENHETER från arbetet (gissa var)liksom CSS säger mig att även SSK arbetar efter den principen.
Vi har haft en lång diskussion om logiken i att vissa modeller skulle prioriteras olika och jämförelsen mellan de 220 Saab 92 kontra 350 Sonetterna. Där jag på intet sätt menar att SSK skulle strunta i Sonetterna om vi vore sammanslagna. Däremot skulle man förmodligen inte lägga krut på sådant som vore dyrt till Sonetterna om det fanns mer angeläget med större efterfrågan till 96TT att välja på t.ex.. Det var andemeningen.
Jag poängterade också som jag skrivit att jag gärna ser ett utökat samarbete mellan klubbarna liknande SVIS. Jag ser personligen gärna en paraply organisation.
Martin var av samma åsikt tydligen..
Och vi fick klarlagt att orsaken till ”de upprörda kommentarer” som Martin skrev om berodde på att en leverantör som kontrakterats av och som fått underlag och medel från CSS inte levererat till CSS som avtalat utan tydligen sålt grejerna till SSK.
Jag tror vi kan ha ett kreativt samarbete över ”gränserna” klubbarna emellan.
Utan en massa påhopp.
Själv är jag med i BÅDA klubbarna och det finns säkert de som är med i tre fyra Saabklubbar samtidigt.
Och det här med ”reservdelstorkan för Sonetterna”..
Vi löser säkert lagerfrågan också.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng