Sv: Re: Sonettklubben

Forum Modellspecifika forum Sonett Sonettklubben Sv: Re: Sonettklubben

#89559

Det var inget snällt påhopp ”Saab99 35år”!

Jag är en av de drygt 300 Sonettägare som finns i Sverige. Flertalet av oss är också medlemmar i Club Sonett Sweden. Jag känner många av dem i denna landsända och kan inte känna igen det du påstår. Många av oss äger även andra gammelsaabar och är därför medlemmar också i Svenska Saab Klubben.

Du säger: ”Kanske framtiden råder bot…mycke generations-klyftor ännu…”. Jag tror att många på detta forum är tacksamma för att vi ”gamlingar” ställer upp med råd och dåd kring bevarandet av våra kära gamla bilar, oavsett om det är TT-bilar, vinkelfyror eller raka fyror med eller utan turbo. Jag är själv 62 och har kört Saab sedan jag fick bilkörkort 1961; ja faktiskt innan, men det är preskriberat.

Hos oss finns en massa erfarenhet som ni unga ska vara glada för att vi kan förmedla.

Jag tycker det är synd att det då och då dyker upp inlägg på detta forum som inte är så väl genomtänkta och välgrundade. Låt oss hålla hålla detta fina forum fritt från sådant!

Vill du diskutera detta ytterligare så använd min e-postadress!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng