Sv: Re: SONETTlll som jag vill ha den

Forum Övrigt Projekt / Min bil SONETTlll som jag vill ha den Sv: Re: SONETTlll som jag vill ha den

#202306
sonettlll
Deltagare

En oljekylare inköptes på en marknad i somras, adaptern har legat på en hylla i minst 30år, nu skaffade jag slangar med kopplingar och ett snyggt slangskydd och allt har monterats.
En trimmad motor rör sig ganska mycket , för att den inte ska slå frivolter vid hård körning och snabba växlingar ville jag ha ett lite stadigare sidofäste.
Mexikofästen är överkurs i en landvägsbil men Mark Ashkraft i USA har ett förstärkt fäste som jag kopierat på ett enkelt sätt, och det är endast original SAABdelar,
man är ganska hemmablind men till slut föll blicken på övre bärarmsfästena som jag tycker passade perfekt till detta.
Jag monterade elfläktar från skroten, men dom krävde 25 ampere säkring. Nu har jag monterar 2st 10″ Biltemafläktar, jag har sågat lite i dom för att montera dom tätare ihop.
Jag har även skaffat ett bra luftfilter, ett KNfilter som man oljar in.
Jag började förbereda för vinterdäck som ligger på v4-fälg, och hittade dom här japanska fälgarna på skroten, ENKEI 5,5X15 samma offsett som silverspoke.
Nu börjar jag känna mig nöjd med vinterns jobb, nu återstår bara inkörning och bromsning, Mats

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng