Sv: Re: Sorgliga bilder där naturen håller på att ta ö

Forum Övrigt Allmänt Sorgliga bilder där naturen håller på att ta över Sv: Re: Sorgliga bilder där naturen håller på att ta ö

#96851
saab-jonte
Deltagare

som sagt jag kunde senast jag var där och medlade räkna i hop till cirka 70 objekt då endast räknat saab, allt från saab 92A utan baklucka och liten ruta, sådana finns det absolut inte många av till ett koppel med saab 99L + LE + GLE + EMS er… sorgligt, samma som högen med fotbolls fälgar och ronaler i ett antal uppsättninar… allt från 2T till v4,

samma som att jag sprang på en bensinbil som står längst ner på gården, en bil som många sammlare skulle svimma av att få tag i, en gul volvo viking 1958 med en gul tank på som det står koppartrans på. Kulturföreningen Bensina Koppartrans i sverige hade tydligen fått nys om denna klenod för ett par år sedan och varit där och bjudit på den, hör och häpna dom bjöd 100 000 för bilen + ett par bensinpumpar av märket star. han sålde inte för att han tyckte det kunde vara bra att ha någon gång….. det är det enda man får ut av honnom.

självklart kommer jag fortsätta en dialog med honnom och försöka att kunna medla ut bilar till saabklubbens intresenter. hoppas han ändrar sig innom en snar framtid.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng