Sv: Re: Sorgliga bilder där naturen håller på att ta över

Forum Övrigt Allmänt Sorgliga bilder där naturen håller på att ta över Sv: Re: Sorgliga bilder där naturen håller på att ta över

#96872
saab-jonte
Deltagare

helt rätt dick!: vördnad och respekt gäller rakt av i detta fall. han vet väl som jag att jag spekulerar men det är inte det vi pratar om när jag är där. brukar dricka kaffe och prata om saker som värde hit och dit. sen brukar jag förvisso ta mig ett varv och pilla lite på vissa objekt. han vill ha en 2 taktare i gång som han kan bruksköra med och det finns ju ett par att välja på. ha får ju aldrig tummen ur vilket han erkände. så jag och 2 kompisar erbjöd oss att han väljer ut ett objekt och så ska vi få denna genom bilprovningen. kan låta som ett omöjligt projekt men kravet vi ställde är att objektet tar vi med oss under arbetet och vi får även tillgång till fria reservdelar från ett par objekt som är utom räddning. kortnos eller långnos det återstår att se.

p.s. jag printade ut ovan nämda saker och visade ett urval för mannen i fråga och han blev fundersam och kanske mjukar lite för entusiasterna. 2 dagar senare hade han flyttat runt en hög med bilar och har nu börjat bygga ut logen! vissa objekt kanske kan bli räddade i alla fall..

jag som person kommer aldrig att avslöja vart det är på forumet och kommer nu att lägga tråden till arkivet, återkommer givetvis om något radikalt inträffar d.s.

//jonas hammarström

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng