Sv: Re: specialfett

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT specialfett Sv: Re: specialfett

#67217
alfamats
Deltagare

Nu har jag inte provat på saab men jag har aldrig blivit besviken på produkten någon gång.Speciellt på”nyare bilar” (början 90 talet,slutet av 80) med riktig massiv PVC så är den klockrent.Kan bli lite slafsigt och skräpigt med en sån där halvtorkad body tyvärr.Ang att varmluftpistolen inte är nyttig för bilen så bildar PVC saltsyra när den blir uppvärmd (enl länken) och jag har hört det förut.Den roterande blästern jag har provat är den enkelradiga,men jag kommer att prova de andra också.Det med blomsprutan låter bra, personligen försöker jag undvika lösningsmedel om man kan. / Mats

Citat:


Ursprungligen postat av Dicst:
[qb] Citat: ”Varmluftspistol på massa är inte nyttigt varken för bilen eller dig.Själv använder jag roterande bläster.Den är kanon på gammal hård massa”

Men vänta här nu, SAABs tidiga massa (dvs ej den plast-rost-massa som fanns i slutet av 70-talet va?) är ju seeeeeg och fin. Funkar verkligen roterande bläster på den?
På vilket sätt är varmluftpistolen onyttig för bilen?

Lacknafta i blomspruta? Det gäller att hålla isär flaskorna då…(!) Det låter än mindre nyttigt än värmd massaånga, men säkert mycket effektivt. [/qb]


Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng