Sv: Re: Spridare

Forum Modellspecifika forum OG900 Spridare Sv: Re: Spridare

#193629
reino
Deltagare

@Turbocab wrote:

Njae, inte alla CU14 har laddspären, bara vissa 900S lätttryckare. Vanliga fullturbo 1990 med CU14 kan man kräma på rejält! 🙂

Hm.. Intressant. Hur vet man om boxen har spärr eller inte? Kan man se det på numret eller är det ”trial-and-error”-metoden som man får ta till?

@Big Nyz wrote:

Nja, jag fick nog köpa chip jag för att kunna höja laddet.

64bit – som i Commodore 64? 😀 När folk inte förstår varför jag behöver vridpottar för att trimma APC-boxen, varför jag inte bara ”mappar om den”, brukar jag säga att ”nänä, APC är analogt – det är grejor från Commodore 64:ans tid!”

För att citera joH900 i en annan tråd angående dessa boxar:
@joH900 wrote:

Det sitter 64k ROM i CU14 och 128k ROM i CU14.1 om jag inte minns fel, så mellan CU14 och CU14.1 kan du nog inte blanda ”chippen”. Har för mig jag kollade Speedparts när jag beställde och konstaterade att alla CU14.1 boxar hade samma chip, och alla CU14.0 hade samma chip. Finns ju några olika artikelnummer på boxarna.

Jag tror inte du märker någon prestandaskillnad mellan CU14.1 och CU14 om båda boxarna är chippade.

MVH

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng