Sv: Re: startmotor byte

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 startmotor byte Sv: Re: startmotor byte

#41843

Tror jag någon gång lyckats få loss startmotorn utan att ta bort hela motorfästet men jag höll på att bli vansinnig på det. Det extra arbete som går åt till att ta bort hela plåtkonsolen tjänar man lätt in på att komma åt så mycket lättare. Lyfta motorn en bit när motorfästet är löst underlättar stort. Tror inte jag behövt lossa något avgasrör.

Det kan vara trångt för hylsan till spärrskaftet. När jag köpte min nuvarande V4 fick jag hylsa och förlängare på köpet, -de satt fastkilade på startmotorns övre skruv! Dessutom hade de dragit i skruven snett i gängorna och startmotorn satt löst. Det skorrade rätt otäckt vid start. Startmotorns kugghjul var konstigt nött så oljudet försvann inte när jag monterade allt rätt. Fick senare byta hela startmotorn av andra skäl och då blev det också tyst.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng