Sv: Re: Startproblem

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Startproblem Sv: Re: Startproblem

#146231
dawa70
Deltagare

Hejs,
Återkommer igen med samma resultat trots alla tips och råd, den tänder inte på alla cylindrar, 1ans cylinder tänder dock nu, efter startförsök kommer det rök ur cylindern när stiftet plockas bort men det är även ett vitt skum i cylindern.
Tändföljden är väl 1-3-2 och den bakre cylindern är 1an? Hur ska kablarna sitta på fördelarlocket? vilket håll snurrar rotorn åt?

Ska testa om gnista kommer.

Har i det sista försöket fått råd att köra cylindrarna lite mer torra med bränsleledningen borttagen, för att för mycket bränsle kväver ev gnista.tändkabel från tändspolen bortmonterad samt stiften urplockade. Har även mätt bränslenivån i flottörhuset och den ligger på 20 mm. hela förgasaren är isärmonterad och renblåst, endast några munstycken var belagda med en vit oxid(aluminium oxid?).
Så nu är jag på ruta ett igen, men de sista tipsen ska jag oxå testa, det börjar kännas lite hopplöst får jag faktiskt erkänna.

Mer råd är välkomna som alltid.

mvh Danne W.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng