Sv: Re: Stötdämpare bak 95:an

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 Stötdämpare bak 95:an Sv: Re: Stötdämpare bak 95:an

#103028
stefan
Deltagare

Jag har ju ältat det här länge nu och jag har varit i kontakt med flertalet firmor som ska renovera men det stupar antingen på fraktkostnader eller så försvinner de i det blå när det börjar bli konkret. Var precis på G att skicka iväg ett antal dämpare till den mest lovande firman men sen vet jag inte vad som hände för de hörde aldrig av sig igen. Jag ville ha svart på vitt hur mycket det skulle kosta men det var de inte villiga att ge mig nåt svar på. Tydligen så blir det mycket dyrare om axeln glappar och de måste fodra hålen.
Nu ser det dock ljusare ut, har beställt hem nytillverkade dämpare och håller på att synar och jämför. Armen ska flyttas över så det kommer dock att bli ett utbytessystem, ska dock försöka få tag på fler stommar så jag köper gärna gamla dämpare om någon har. Kommer alltså att ha färdiga dämpare på hyllan.
Projektet som sådant beräknas vara klart till vårkanten nånting.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng