Sv: Re: styrservo

Forum Övrigt SSR styrservo Sv: Re: styrservo

#163580

johan josefsson
Deltagare

Om du skall åka på gatan så rekomenderar jag absolut att montera en 900 styrväxel. Skall du åka rally så hänger det ju på vilken typ av 99 man åker vilken styrväxel man får använda.

Man kan använda ovan visade sidor för att montera styrväxeln. Det som jag brukar göra är att jag plockar den plåten som håller bultarna till bakre fästet på undre länkarmen ifrån samma 900 som du tar styrväxeln ifrån. Sen kapar man bort ett ”öra” med hål i som inte behövs och kapar isär bygeln och svetsar sen ihop den. Det är olika bultdelning på 99-900 så det är därför man måste svetsa. Sen har du färdiga fästen till styrväxeln och du slipper göra som skisserna.

Det jobbigaste att göra är torpedväggen då du måste göra om den för att få in styrväxeln. Tänk på att du behöver frigång till bromspedalen på insidan.

När man ändå håller på så kan man välja den senare styrväxeln med gjutjärnshus istället för den tidiga i aluminium. Dom håller tätt bättre.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng