Sv: Re: Sv: E85 konverterar hur ?

Forum Modellspecifika forum OG900 E85 konverterar hur ? Sv: Re: Sv: E85 konverterar hur ?

#193214
arcsmile
Deltagare

@fataren wrote:

Efter art ha övertagit arcsmiles bil och varit sygen att köra etanol på en ltt så fick den återigen smaka sprit. Begriper mig inte på hur jaf läser av strotoskoplampa på saabeb så srällr så högt jag kan innan den dör. Äe det invillning eller blir ljudet lite hårdare? Hade du ställt upp turbotrycket arcsmile?

Jag har inte micklat med något turbotryck, men tändningen var ställd till ungefär 23 grader när den gick på e85 om jag minns rätt. Då startade den någorlunda och gick som ett spett 😛

@fataren wrote:

Hittad någon typ av mejslad märkning på fördelardosan. Ställde tillbaka den det och blev mycket bättre. Men fy vad den spikar illa. 🙁 (pystrim) får skruva ner det en del. hittade ett läckage under fördelaren vid turbon. Varför blir jag inte impad av etanolkonverteringen :$ .
Har ja gjort något fel? Eller har de hänt något. Uppstod ett tickande direkt efter byte av spridarna. :-S

Rakbladsmärkningen vid fördelaren visar tändningsinställningen så som den var innan jag rörde den överhuvudtaget. Tror det är ~14 grader vilket är grundinställning för ltt. Har aldrig lagt märke till någon spikning ens på 23 grader, och pystrim vet jag inte vad det är ens :smile. Har inte rört några av de bitarna sedan jag köpte bilen -08.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng