Sv: Re: Sv: Oseriösa bilreservdelsföretag

Forum Övrigt Off Topic Oseriösa bilreservdelsföretag Sv: Re: Sv: Oseriösa bilreservdelsföretag

#45211
stefan
Deltagare

@phermansson wrote:

Deras slogan ”skruvat låga priser” tycker jag är rätt bra annars. Har bara beställt bromsskivor och belägg fram&bak till 9-5an och det var bra grejer. Snabb leverans och snorbillig frakt.

Antar att det är som alla andra budgetbutiker, du kan aldrig vara säker på vad du får. Ibland köper man ju kanongrejer billigt och ibland betalar man dyrt för skräp.

fast är dom verkligen lika billiga nu som dom har varit? Har följt dem från start och kollat priser och mycket har dem höjt ganska så rejält och en del saker är till och med dyrare än vanliga svenska grossister……………De var löjligt billiga på saab och volvo delar i början när de drog igång med just det men med ökande lager och fler bilmärken så antar jag att det kostar även för dom att lagerhålla.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng