Sv: Re: Sv: Rybergs garage

Forum Övrigt Projekt / Min bil Rybergs garage Sv: Re: Sv: Rybergs garage

#198666
jesprut
Deltagare

Började lite i fredags och tänkte att jag skulle se om jag kunde få ordning på tomgången så att denna ligger runt 14.7

Detta resulterade ju dock i en liten provkörning. Nu använder jag min gamla bärbara som mappningsdator och klarar då av att köra Tunerstudio på den. (Förra årets dator hängde sig när jag startade det) så det blev också till att prova autotune. Det blev en liten runda på några kilometer.
Och jävlar vad bilen låter mellan 4000 och 5000 rpm 😛
Låter nästan lite väl högt så jag beställde en ny dämpare i helgen.

När jag väl kom tillbaka lyckades jag få tomgången till att ligga runt 14.7 dock så har tomgången blivit riktigt ostabil nu, så det kräver lite vidare jobb. Plus att tomgången vid kallstart är riktigt kass nu så det får bli lite pulande med det 🙂

Sen hittade jag svetsmuttern till lufttempgivaren som jag har letat efter i 2 mån. Så nu kunde jag borra upp insugsröret och skicka iväg det på svetsning.

I övrigt så har det blivit lite småpill som ditskruvning av lite pryttlar försökt att snygga till kabeldragningen i motorrummet och tog även bort plåten man sätter luftburken i. Känner inte att jag behöver det längre :mrgreen:

Har också beställt nya transistorer till styrsystemet.

Hade gött

Jesper

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng