Sv: Re: Svenska.

Forum Övrigt SSR Svenska. Sv: Re: Svenska.

#84932
anonymous
Deltagare

Jag har precis kommit hem till Stockholm igen från värmlandskogarna och blir lite besviken när det faktiskt är mer snö här än där.
Annars har helgen varit toppen med den suveräna inledningen där vi fick träffa och lyssna till Erik Carlssons fantastiska historier, och detta tack vare Lollo som parkerat sin kortnos på trappen till Hagfors ”stadshus”. Hade inte den dragit blickarna till sig så hade vi ju aldrig gått dit. Att vi sedan fick höra ylet genom Hagfors å sedan se ytterligare gamla Saabar gjorde ju inte det hela sämre.
Aven ute på Rallysträckorna var det trevligt och åtminstone vägarna var ju iallafall vita och hårda.
Dessutom fick vi i närbild se en Spansk besättning(89) byta höger framhjul, vem som helst av oss hade nog bytt alla fyra hjul på samma tid! Jag trodde inte att man kunde ha tummen sååå mitt i handen om man ska åka rally.
Men annars var det en toppenhelg med många hästkrafter!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng