Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

#186607
henrikg
Deltagare

Det blir nog bra även om du gule aerons försvinner, du har ju ingen brist på Aeros 🙂 Ska jag säga som faktiskt har 4st Aeros på pappret 😳 (två reservdelsbilar som vart så dåliga att dom aldrig någonsin kommer upp på vägarna igen… Eller vad säger du Peter? :lol:) Men ni kan vara lugna, dom kommer aldrig skrotas på riktigt, ska spara alla papper tills den dagen kommer då någon vill liva upp dom med nya karosser 🙂

Fast nu pratar jag om helt andra saker! Din bilar är fortfarande i världsklass Martin, försök att njuta av den röde ett tag nu som du har väckt upp igen.. Och verkar som även bilar som används för lite får problem, se bara på min svarte.. tar nog ett tag innan jag kan besöka dig med den. Men dina delar ligger här, tillsammans med en liten överraskning som du kommer gilla (tyvärr inte ventilen som vi letade efter)

En sista sak, den röde är underbar, men har ett problem… Den röda reflexrampen borde ryka! Den svarta tejpen (som säkert var ”stentufft” på sin tid) som sitter bakom skulle göra så mycket för utseendet tillsammans med vingen och trappan!

Mvh
Henrik

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng