Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

#186772
turbocab
Deltagare

Hm, helvetes kletigt allt är…. Jag har rivit loss primären nu i ett plötsligt anfall av ny motivation. Den tog slut igen när jag skulle ha loss röret för kopplings-slaven, men ut kom den. Ikväll skall en ny in. Den var inte trasig, men så djävla rostig och tunn på ett ställe att jag bara kände att den kommer gå av i vinter och jag får göra om allt….. Nu blir det då även 8ans primär i familjeräsern, samt ny cherryröd Kylarbrygga. Gick förvånansvärt smidigt att få av primärkåpan och byta den faktiskt. Mutterknackare is da shit.

Jag tänker hävda Force-majeour i helgen och låsa in mig i det förbannade Garaget tills allt är klart. 😆 To be continued… Jag väntar även på en ABS ackumulator till den andra bilen, men posten verkar helt ha tagit semester. Även bussgods har lagt ner, den Turbo för Sedanen (senare projekt…) som är på väg lyser med sin frånvaro. Men det var inte aktuellt byta den nu ändå, först måste motivationskontot fyllas på igen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng