Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

#186784
turbocab
Deltagare

4 timmars meck avslutat. Inte ett foto blev det tyvärr, men nu sitter en ny kopplingslang (den gamla hade gått av!!!), ny koppling och 8ans primär på plats. Gick hyfsat bra allting. Cherryröd kylarbalk i nära nog rostfritt sitter monterad också, tom bogseröglorna kommer titta fram och vara Cherryröda, inte så dumt! Håller på med allt småpill runt det nu, slangar för strålkastarspolning skall dit mm. En bättre kylare är på plats också. Donatorbilen 4D Sedan jag hade stående har nu verkligen fått släppa till mkt grejor. Med tanke på att jag fick 800 spänn för den så har jag nog aldrig fått så mkt bra grejor för så lite pengar som för den bilen. Imorgon räknar jag allt är klart, med front och allt på plats. Ska ta lite pics då! Speedparts var snälla idag att levera tryckplattan i rätt tid för övrigt, och det var en Sachs original. Den gamla behåller jag ändå, jag tror inte den är skadad faktiskt. 🙄 Om allt går bra så har jag alltså fått till en hel del förbättringar, jättefin original färgad kylarbalk, 8ans primär, bättre kyl och strålkastarspolarna. Inte dumt! Plus en bra koppling såklart.

Dagens lärdom: Fan vad enkelt det var att få dit kopplingslangen – uppifrån. Jag mitt nöt skulle ju krångla ut den bakvägen igår, dvs neråt och framåt. Pucko…. 😳

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng