Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

#186835
turbocab
Deltagare

Lite slarviga pics kanske. Allt är monterat och klart, och funkar 100% så här långt. Tempen hålls bättre, den gamla kylaren var inte bra alltså.

Här är nya kylarbryggan på plats. Blev riktigt nice att få det cherryrött igen, och den var nästan helt rostfri, jmf med den gamla som var helt kass.

Nån superputs och målning etc har jag absolut inte gjort, men lite nyare skruvar och fräscha grejor har monterats ändå. Det är märkligt hur vissa skruv på donatorbilen var fortf guldiga.

Passformen blev mkt bra. Denna huven och kylarbalken kommer ju från samma bil och allt passade perfekt. Bara lite sänkning av huvens höjd längst bak vänster, så passade allt perfa.

Eftersom reflexramp passar så sjukt bra på en röd bil (eller hur Henrik? 😆 ) så monterade jag den här också, åtminstone tillfälligt.

Tsv är projekt 5D avslutat, hoppas den lirar fint över vintern nu.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng