Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 2. Puts och fix på TurboS.

#187143
turbocab
Deltagare

1984 T16 LUX – pärlan är hemma hos mig igen efter att ha valsat runt hos Karl och hans bror ett bra tag. Den har bla dragigt beröm i Göteborg av helt okända mäniskor, kul! Tyvärr blev det inga pics nu heller, men i kort: Turbo är bytt, nu låter det sjuuukt gött om den och den går bättre! SImons 2,5″ med bössa monterat, hela vägen. Reflexramp, detta fantastiska tillbehör (!) är monterad, blev jättenice. Vind-avvisaren är monterad, en blå ny som ”Saaben” sålde mig för ett år sen, shit vad snyggt alltså. Sen väntar kopplingspedalbyte också, imorgon. Hoppas kunna lite fina pics snart och lägga upp. Tiden är inte min vän, det är inskolning på dagis, jobb och förbannade kylskåp som går sönder….

Dagens lärdom: Det är K—-L att byta Turbo på en 1984 med oljereturen som bråkar och är i vägen…. Å andra sidan fick vi dit Simons-systemet hela vägen på mindre än en timma och det passar 100% på bilen, galet…. 😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng