Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

#185707
turbocab
Deltagare

Pust. Nu är TurboSen Nybess UA! Det bidde ju inget Falkenberg, men väl Göteborg ikväll kl 20.20. (!). Jo, dom jobbar övertid för att hinna med! Tänkte att det kommer vara en sur djäkel som bara vill hem, men å andra sidan då inte skapa mer jobb genom att fälla. Och det gick – knappt…. 😳 Den förbannade katen har jag ju gnällt över innan, och HC fick pressas igenom, låg precis under gränsen efter en minuts tok-gasande. Gött han tog sig den tiden…. Ena damasken har spruckit och måste bytas. Igår var den för fan okey, bara lite torrsprucken??? Måste hänt på vägen in idag. Skyltbelysningen bak lös med sin frånvaro, men han bankade på den så blinkade ena lampan till och det var okey. Vänster lampa fram var för högt, men med lite våld och vilja fick han ner den preciiiiisss……. 🙄 Och bromsarna bak var hyfsade, men inte mer pga långt stillastående. Jaja, det gick i alla fall, mkt tack vare schysst provare.
Så nu blir det mera meck. Rejskaten åker på soptippen – eller vill någon köpa den? Den kommer med 2,5″ Framrör, och rejskat svetsad ihop med långa röret för att passa rakt på en Simons halvsats. Mkt bra kvalitet på allting och som sagt, det går att bessa med den. 😆 Nu hade jag sån tur att jag hittade en ny original kat under en hylla hemma, jag kommer inte håg var den kommer ifrån. Hade packningar och nya skruvar också, samt original framrör kvar såklart. Så det åker på hela klabbet, när jag byter damasken. Gött! Har nya fälgar på den också, ska slänga upp lite pics….

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng