Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

#185774
turbocab
Deltagare

Klart! Gick ju mkt bättre än jag hoppades på. Avgas-jobb under bilen utan lyft är aldrig nån höjdare. Men att allt är fräscht, samt att det är slätt betonggolv och inte mörk asfalt underlättar onekligen jämfört med vad jag är van vid. Nu sitter original kat helt ny på, original framrör, men Simons burk och hagelbössa. Hade himla tur och hade gjort ett hyfsat jobb innan, så jag slapp rikta bakre burken nånting. När nya röret fram samt kat kom dit och riktades rätt – något jag lärt mig nu efter allt turer på 3x bilar – så stämde allt hela vägen! Gött!! Nu är bilen mkt tystare, men med lagom gurgel genom bössan. Plötsligt hör jag Turbon igen! Och läckaget i sista skarven…. 😳 Fick även dit ett nytt batteri, samt kolbrygga, och hoppas jag slipper problemen med dassigt batteri nu. Provturen nyss kändes så där 100% rätt som det väldigt sällan gör och bilen är nu i sin allra bästa form sen köpet får jag nog säga! Visst, några små pyttedetaljer finns det ju såklart att göra vid, men det kvittar så länge. Nån effektskillnad med original kat har jag inte alls kännt, responsen och fullt tryck är lika bra som innan. Så jag börjar ju undrar varför i helvete jag satte dit skrotet från början?

Jag slutar säga att jag skall åka på träffar nu, för det kommer fan alltid nåt ivägen… Men om det går som jag vill så blir det Håverudsträffen med STCS på lördag. Fan trot! Det blir den röda isåfall….

Pics? Kommer… Inte tagit några ännu….

Edit: Jag kom på att jag nu har ett komplett Simons 2,5 system med långa främre burken liggande eftersom framröret överlevde demonteringen, samt jag sparad långa röret från original icke-kat satsen. Något att sätta på Sedanen kanske? 😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng