Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

#186583
turbocab
Deltagare

Jag har fått lite tid över för puts och ”lööööve” på den röde. Efter att vi inte kom iväg jag och gumman häromdagen då startmotorn bråkade så sitter det nu en annan. Nu känns den än mer startvillig, och även då man stått med stereon på och slukat ström en stund. Nice. Detta problemet har troligen vart med ett tag, men först nu nått klimax vilket föranledde byte av starten. Jag passade på att byta till US blinkers, samt nya reflektorer också. Hella plasthöljena behöll jag, likaså glasen. Dom var i bra skick, men tvätten gjorde gott! Glasen hade limmade tätningslister, till skillnad från de sunkiga eftermarknads grejor som Skruvat, Speedparts etc erbjuder och som jag kommer dissa i fortsättningen.

LIte puts på lacken:

Som ni ser är raggartrappan monterad på den röda nu! Mest för att den inte sitter på den gule längre, och det mest för att den i sin tur väntar på kommande Exporten till Bratwurstens hemland. Om ni känner ett fantastisk behov att äga den gula så hör av er pronto med ett mkt bra bud…. Redan innan den är borta känner jag att det är kul att fixa med den röda igen, kunna koncentrera sig på en bil bara. Eller två då… 🙄 Eller helt ärligt 3 egentligen, eftersom Sedanen kommer hem snart igen och skall få Simons 2,5″ hela vägen, ny Turbo, samt nya dämpare! Skall bli nice, då är den också nästan klar och går från klarhet till klarhet och vi har släppt tankar på att sälja den tills vidare!

Cabben fick under ösregnet och putsandet stå ute. Tänkte jag skulle kolla på dräneringarna baktill. Mkt riktigt, kolla pölen framför bakhjulet på denna bilden. 1 liter på varje sida kom det ut…. Inte dumt att pilla lite där på gummislangarna som sticker ner när, alldeles framför bakhjulen i ”hörnet” typ nertill, dom sätts igen och bilen fylls med vatten långsamt…. 😯

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng