Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. 6e Juni, puts och fix

#185457
turbocab
Deltagare

Nu säger jag som Jesprut, Det var då självaste fan! Gled på E20 igår, och laddade på lite i Etanolräsern. Runt 1 bar på 4 eller 5an så börjar kopplingen slira… Tydligt, och återkommande. Jag bytte den i vintras ju, till en helt ny Sachs från Speedparts. Den var klockren i ca 300 mil, nu är det alltså dags igen??? Orkar dom inte med mer än ett bars ladd? Eller kör jag som en kärring och slirar koppling hela tiden? Eller möjligen – läcker det kanske olja från nåt som kontaminerar den? Jag hade absolut ingen lust riva allt det där igen, men om det skall bli värre så måste jag nog. Öken. Jag har en sinterlamell liggande sen länge, är dom körbara i stan alls?

De två Aerokuperna rostar i nuläget bort på diverse uppställningsplatser i väntan på att bilprovningen skall anställa mer folk. Om två veckor har jag tid på den röda i alla fall, och kommer köra den lagom tills värmen kommer i sommar. (???). Gött med AC!

Ni som söker mina bilar på Garaget får tyvärr leta förgäves. I ett anfall av anonymitetsbehov så raderade jag samtliga fordon, så dom är borta därifrån permanent. Efter några år av exponering tänkte jag gå underground istället. Parken står ju bara och rostar ändå, så varför ge sken av att dom används. 😆

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng