Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

#180308
turbocab
Deltagare

Nu har vi hämtat Pärlan idag, Karl och jag. Jag körde inte hem den själv, men låg och cruisade runt den på E20 och det så mkt bra ut!!! Det slår mig hur cool designen är, en og900 sticker ut i dagens oerhört slätstrukna bildesign där allt ser ut som allt annat.

Nu skall vi ragga tag på en T16 och byta rakt över. I övrigt är det inte mkt jobb, lite rostpyssel, småsaker. Nya dämpare kanske, en bussning var på väg att krypa ut såg vi. Farthållaren funkade – vad är oddsen för det på en 42k mila bil? 2 uppsättningar US Turbo följde med, dock inga kåpor. Vi får väl rota i våra förråd och se vad som finns. Bilen ställdes av idag vid köpet, och vi hoppas kunna göra ett motorbyte i Jul nån gång kanske? To be continued!

Till mina andra pärlor kom lite godis idag – dock var inte allt med. I detta nu är 4x SuperAero fälgar på vift i Schenkers lastbilar nånstans, öken… 😥

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng