Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

#180530
turbocab
Deltagare

Sök på http://www.partsforsaabs.com och du kommer finna vishet! 😛

Ja, tack huset är fint. Tokrenoverat av förra ägaren under 7 års tid. Taket är nytt, bergvärme klart, nymålat, nytt kök. Rubbet!!! Att renovera en villa har jag varken tid eller lust med, färdigt är jätteskönt. Ironin i det hela är också att 8 km härifrån så har polarna köpt ett hus för 1 miljon MER än vårt, och då måste ALLT göras på det. Bara för att vi inte bosatte oss i finare Lerum vid Aspens strand så sparar vi dom pengarna. 😯 Då känns det ganska lätt att skippa sjöutsikten. Dessutom ligger Gråbo fint till för sköna cabutflykter. Trollhättan ligger närmare nu, via Mjörn och Sollebrun på helt underbara vägar i vårsolen. Så en del av cabsvängarna till gråa Göteborg kommer nu styras om till Trollhättan istället, en stad jag gillar mer och mer.

Mkt offtopic här nu kanske, men Garagemöjligheterna innebär ju en ny dimesion för bilhobbyn trots allt. Dock tror jag ärligt talat inte det blir så himla mkt mer tid till meckat.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng