Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

#180636
rodder76
Deltagare

Hej M.
Ser ut att vara ett snyggt och visuellt välskött hus. GRATTIS!
Eftersom jag månar om dina fina bilar, tänker jag genast tanken att bygglov för att förvandla carport till garage borde vara inlämnat vid detta skede. Jag menar; ni har bott där ett par veckor nu 😉

Mitt tips vid kopplingsbortfall är att starta på tvåan. Lättare att få ur! I januari 2007 behagade inte huvudcylindern i den 9000 jag begagnar, att vilja fortsätta sitt arbete. Det fungerade att åka till och från jobbet i någon vecka eller två, innan den byttes (mest staskörning). Nu för någon månad sedan var det dags igen. Vätskan hade valt att lämna sin behållare på ett än idag outgrunderligt sätt. Det blev till att pendla Lkpg-Nkpg i en vecka innan det blev ett quickfix. Fyll upp vätska, lufta med luftman och kör. Har funkat i en månad än så länge utan märkbar förlust av DOT4. Blir det slavcylinderbyte så får det vänta till alternativa bilar kan tas fram ur vinterdvalan….

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng