Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D. LUX 4D T16?

#180638
turbocab
Deltagare

Nej, det är lugnt! Cabben är ju påställd och skattad året om nu, tack vare entusiastförsäkringen. 😆 På med lite rostiga plåtisar och dubbat bara, så är det klart! Eller inte. 🙄 Annars får jag väl ringa Karl och vi ställer på Sedanen igen. Den är ju underredsbehandlat i alla fall.

Tror dock inte det är Huvudcylindern Johannes, jag har haft det förr och detta vara annorlunda. Då brukar man kunna ana att nu djävlar är det nåt fuffens på gång. Det gjorde jag inte nu. Dessutom är det blött nere under slaven tror jag, men det kan ju vara nåt annat.
Minus 13 i Gråbo idag. Är på väg hem till gamla garageplatsen för att hämta grejor och mecka lite…. Blä…. Jag har ett halvt garage ju, funderar på att döna in Fronten och täcka med pressenning och jobba nästan inne i alla fall.

Rodder: Jodå, tanken med carporten har redan slagit mig. Det är rejäla Träväggar runt om, och en låg infart, alltså nersänkt tak typ. En liten dörr där är inga pix. Bygglov? 😆

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng