Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D! Nov 14 Uppdat

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. Bilder -92 T16 5D! Nov 14 Uppdat

#180005
turbocab
Deltagare

Då har man plöjt några mil T16 idag igen, i snövädret. Var riktigt fint uppåt Brålanda och slätten där. Mitt på slätten bor ju Jörgen, och jag kom hem med en 8ans primär med kjedjor, och ett stållock för diffen. Blir fint på den röda! Fick en del bra tips och sånt, och en titt på hans diff samt spakställ. Megasugen, men diffen får vänta så länge…. Efter besöket på Museet så blev det även en nummerskyltshållare med ”Saab Car Museum” på. Pics kommer väl imorrn hoppas jag.

Offtopic: Körde upp på E6 i förmiddags ju upp till Jörgen. I höjd med Tagene ungefär kör jag sakta om en 740 kombi i snömodden. När jag är snett bakom så ”TJONG” flyger hans motorhuv upp och smäller rakt in över hans framruta och där slocknade utsikten rätt så effektivt så att säga…. 😯 Fick lite panik och lade foten på bromsen utan att aktivera den, för jag förväntade mig ungefär vad som helst av killen bredvid i Volvon. Han tog det ändå coolt och höll kursen, men bromsade lite väl snabbt… Jag vet inte om det blev nån krock i högerfilen, men det blev snabbt väldigt körigt bakom mig. Jag saktade ju aldrig ner så kom snabbt iväg från platsen. Jag har hört talas om detta, men aldrig sett det live…. Shit, det måste smällt som fan i bilen när huven kom, det gick FORT. Fatta att og900 äger, skulle inte tro den huven smäller upp… 😆
Slut offtopic.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng