Sv: Re: T16S Aero x 3. Kilen, Simons monterat 5D T16

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. Kilen, Simons monterat 5D T16

#182884
turbocab
Deltagare

Jag mätte just, hittade en Talladegaröd TurboS 1992 i djävligt bra skick i mitt garage alldeles nyss. 😮 Den stod där inte imorse? 🙄 365 mm är Nardiratten som Saab sålde, yttre diameter alltså. Så jag skulle säga 360 är ditt val, det blir lagom.

Satan vad fint den röda gick idag, den verkar ha överlevt vinterförvaringen mkt bra, allt lirade klockrent! Ystra hästar ville stressa, men det spann ju bara i dim-halkan som gracerade Göteborg hela dagen idag. Hörde rykten om vår på andra ställen…. Frågan är vad göra nu? Jag skulle vilja byta styrservot som läcker, ett jättefint dylikt ligger bredvid bilen och väntar. Jag skulle vilja pilla i 8ans primär och det stål-lock som Jörgen sålde mig. Men motorn måste änna ur, och orkar jag det nu? Bilen skulle gå jättefint i flera säsonger utan något av dessa jobb och jag är tveksam till att börja, pga tiden…. Jaja, får känna på det litegrand.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng