Sv: Re: T16S Aero x 3. Stereoinstallation i cabben!

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. Stereoinstallation i cabben!

#181911
turbocab
Deltagare

Nu är det fälgar på gång igen, till Luxen. Den kommer rulla på TRX hjul till våren, med nya regumerade däck. Hoppas väl få hem lite grejor kommande veckorna, och till bra pris alltihopa. Skönt, för nya Michelin TRX däck kostar 13.000 ca för 4x. Blir nice tror jag! Vidare har Karl fixat nya blinkers till den idag. Mkt nice det hela!

Vidare har jag idag pratat med en trevlig gentlemen som äger en 1987 T8 Sedan 2-dörr. Rosenquarts metallic, gammal utställningsbil (Schipol Airport!) och enägarsvagn efter det. Han körde 3 somrar med den, sen ställdes den av vid 1650 mil hösten 1990. Den har stått varmt sen dess, och startas varje sommar för en kort sväng bara. Vi pratar nydoft, nyskick. Men han var också medveten om värdet på den, och jag är rädd att det skulle handla om 6-siffrigt för att få loss den, vilket han dock var öppen för. Men helt ärligt, vad hade ni lagt för en rosenquarts T8 Sedan med rött plysch? Jag har närt tankar om bilen i många år nu, men först nu kommit mig för ringa honom. Men det blir nog till att släppa detta, i mina ögon är en Aerocab bra mkt ballare och jag känner att dom pengarna kommer jag aldrig kunna motivera bara för att bilen gått så lite. Och det var ju en cabbe (till) jag skulle ha…. 🙄 Men det är kul att ringa runt lite och snacka skit, man får en bra koll på vad som finns där ute.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng