Sv: Re: T16S Aero x 3. T16 LUX Med TRX, nya pics.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. T16 LUX Med TRX, nya pics.

#184048
turbocab
Deltagare

Gött, då fick jag tummarna ur och snart har jag en uppsättning helt fabriksnya SuperAero 16″ 1998 med 195-50-16 lagg att montera på någon valfri og900! Bilder kommer, hamnar väl på den röda tills vidare….

Har vidare slängt ut lite blänkare till bla Holland om vad min röda skulle betinga, vi får väl se vem som hugger på det. Får jag nån bra kontakt så kommer den troligen lämna mig till sommaren, allt handlar om pengarna. Är lite torsk på dollarna faktiskt, så planen är att behålla mina två gula och köpa en 9-5 eller nåt sånt istället för de två röda og900. Men jag har ju velat och ångrat mig förr, så det gör jag säkert igen… 🙄 Kanske vi bruksar den röda TurboS med 15″ och fungerande AC i sommar, vem vet. Sämre bruksbil finns ju liksom…. Mkt tankar och mkt planer, men helt klart är att jag orkar inte ha kvar hela samlingen så länge till, både motivation, plats och tid tryter faktiskt litegrand. Har tom umgåtts med tankar på att sälja cabben till utlandet för maximalt med cash och köpa nån billigare cab som man inte behöver vara så förbannat rädd om hela tiden. Men det blir säkert inte av än på länge, var lugna! Innan ni spammar med PM så kan jag säga att jag har 80.000 som nån slags absolut nedre gräns för att sälja den röda, så om ni inte har dom pengarna behöver ni inte höra av er…. Har indikationer på att 100k borde vara fullt möjligt med rätt köpare från Tyskland, så det blir väl nåt sånt så småningom. 😛 Min nya Hobby är trädgårdsskötsel och utomhusjärnväg ifall ni undrar. 😆

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng