Sv: Re: T16S Aero x 3. T16 LUX Med TRX, nya pics.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Aero x 3. T16 LUX Med TRX, nya pics.

#184245
turbocab
Deltagare

Jag går i säljtankar, så jag köpte en bil till! Annons på STCS, en Cherryröd 900i i Göteborg för 1500 spänn. Äntligen fick jag tag på en huv mao, och kunde köra hem den också. Bilen skrotas på Måndag eller Tisdag, annons på lite grejor finns ute men inget sparas i onödan, det var huven jag ville åt. Spansk Flagg fick han fanimig, ett elakt ”KÖRFÖRBUD” märke signerat och grejat låg det i bilen. 😯 Har jag aldrig sett förut! Men det roliga var att länkarmarma (för det var dom det gällde) var ju skitfina? Var tom all plåt kvar nertill under axlarna. Fy fan vilken sur bilprovare det måste vart, jag bessade Grålle när den var sämre innan upplagningen utan ens en kommentar, min nuvarande 5D är likadan eller sämre och inte ens bra att veta utan snarare ”det ser ju jättefint ut” på bes. 😮 Galet…. Lider lite med killen, hade han målat på lite rostskydd ovanpå så hade den gått igenom tror jag…. Bilprovningen är som ett lotteri….

Huven då? Jodå, lite rost på invändiga plåten såklart, men jättefin i fästena, inte en fläck utanpå och jag slipper tom byta emblemet, det är skitfint! 😛 Gött, den blir bättre och bättre min 5D! perfekt fungerande strålkastarspolare skall det blir också, dom är borta i nuläget men funkade 100% på i-bilen. Rent allmänt så vart jag paff över hur go den var att köra! Jag hade nog kunna leva med en i-bil som bruksbil alltså, bara den är fin. Djävla respons i dom, man är ju van vid Turboseghet, men här är ju ingen dylik!

Nu börjar det bli fullt, men 5x bilar gick fan få plats med på gårn!

Här är nya pärlan, som nu gjort sina sista meter för egen maskin, blott 16700 mil längs vägen. Sorgligt eg, och jag gillar inte riktigt känslan att plocka ner den, men jag behöver huven och lite andra grejor, och alla bilar kan man inte rädda, så är det ju bara. Men mkt rost är det ju inte på den.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng