Sv: Re: T16S Montecab, 900 T8 Special KÖPT!

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Montecab, 900 T8 Special KÖPT!

#185190
turbocab
Deltagare

Jag är nog en av de mest bidragande till allt negativt om T8 Special och dess hybridmotor där miljökrav och teknikhistoria möts i en inte så lyckad kombination. Men 9300 mil…. Och den startar direkt, går så galet tyst, coh har superstabil tomgång direkt från kall! Så jag har hopp!!! Inte en slangdjävel eller skruv skall jag röra med insprutet, det är så jag tvekar byta luftfilter tom… (men det kommer jag göra ändå). Besiktingen blir under vintern. Kanske kommer detta bli en mkt läcker lågmilad Special när jag är klar med den, who knows.

Var för övrigt tvungen smyga in i bilen och prova lite så fort jag var hemma. Underbar ”soffig” känsla i stolen, allt lyser så starkt inne i bilen, och motorn bara drog igång ”ååååååååå får jag starta nu igen efter all dessa åååår underbart!!!!” typ… Så bilen kommer tacka mig för att jag räddade den genom att bara funka. Feel the lööööööve.

😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng