Sv: Re: T16S Montecab, 900 T8 Special Nya pics, provkörd igen!

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Montecab, 900 T8 Special Nya pics, provkörd igen!

#189969
turbocab
Deltagare

Få lade märke till det, men några lyfte allt på ögonbrynen ikväll på Scandic Gothia hotel i Göteborg. En silver Sedan ”Turbo” smög in och misslyckades hålla en låg profil med turbogurglet ekandes mellan väggarna. Min Lux åter i tjänstens vägnar – jag hämtade två Koreanska tekniker som just kom hit med longflight. Dom tyckte bilen var fantastisk! 😛 Inne från Receptionen ut mot gatan genom fönstrena såg bilen helt djäkla fantastisk ut och jag hade nog svårt dölja min entusiasm där ett tag, men hindrade en impuls att smälla av en bild med mobilkameran. Ni får föreställa er bilden istället!

Kul att råkas några av er idag för övrigt, som vanligt hann man inte prata med alla och rätt sliten var man efter alla förkylningar. Men ni som var där känner till min eventuella bytes-deal, vi får hålla tummarna för detta framöver! 😛

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng