Sv: Re: T16S Montecab, TurboS Aero 1993 i trafik igen.

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Montecab, TurboS Aero 1993 i trafik igen.

#190902
turbocab
Deltagare

Usch vad petig man är. Jag har en liten vibration i den svarta vid pådrag, jag tror det är medbringarna som är slitna på den lådan som stoppades i förra året. Detta plus att jag vill ha 8ans i ändå med lite småpyssel runt om föranleder det jag inte orkade med denna bilen för två år sen – motorlyft och lådbyte. Bilen skall ju vara en herrejösses-glidare med bra effekt, men vibrationen förtar lite av känslan, och inte ens den gamla LUX 1984an vibrerar det minsta vid dylikt pådrag. Kan yttre drivknutar eller för dåligt med fett ge dessa vibrationer tror ni? Jag inbillar mig att det är en snabb vibration, absolut inte varje hjulvarv utan snabbare och den upphör direkt när man går av gasen även om bilen gör 150 blås. Så visst är det medbringarna?

Själva jobbet kommer ju medföra en del optiskt kel antar jag, som lyfter hela intrycket runt maskin. Kanske en semestervecka att lägga på detta, vad tror ni om det?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng