Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

#194599
turbocab
Deltagare

Nästa gång blir det på vårkanten… Hade gärna sluppit regnet och mörket i Södra tyskland i Måndags! Men nu har jag hela våren på mig att fixa istället. Surfar runt lite, koppling, knutar, tändsystem mm… Blir en slant! Månne fixar jag dom grejorna, storservice, nya framlampor, sen bessa? Jag tror jag får problem få igenom den som det är nu. Säg några långa kvällar så borde det vara hyfsat. Fasen flyt, jag hittade en instrumentpanel också, sprickfri. Helt sjukt, ingen aning vad den kommer ifrån längre. Är det 900i sedanen jag skrotade för huven tro? 😯 Men det projektet blir längre fram, ska inte riva i nån bil som funkar nu för mkt.

Shinyhead: tackar! Ja, det var lite trist med en bil som falerar mer och mer 150 mil hemifrån, men nu känns det absolut bättre!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng