Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

Forum / Övrigt / Projekt / Min bil / MCY Cab 1991 / Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

    februari 7, 2013 at 20:49 #194632

    Ni får EN gissning gubbar. Det ena filtret är nytt, det andra är det inte, vilket då? 🙄

    Sen kom grejor från Partsforsaabs idag, en ny kylarvätskeburk och 4x original spindelleder med skruv, gött!

    Och så här fin blev ena framlyktan. Speedparts verkar ju vara snabba när man beställer grejor dom hade och imorrn redan räknar jag med att ha insatsen för vänster lykta.

    Det är motorn för ljuslängdsreglering vi ser till vänster nertill. Jag hade fel i mitt första antagande, och bägge motorerna funkar utmärkt så det monteras såklart på plats igen. Även torkarna fram för lyktorna har jag fått liv i igen. Dom var milt uttryckt intermittenta först och stannade lite överallt på lyktorna, men nu verkar det lira. LIte WD40, men framförallt att dom fick användas igen!

    Nu väntar mer demontering, koppling, kablar och lite grejor skall ur, sen rejäl tvätt när värmen kommer. Det är mkt skit, sånt där som brännt fast som man bara ser på bilar som gått riktigt länge utan tvätt ni vet. En del har förra ägaren tagit bort, men där han inte kom åt är det bra skitigt. Så det skall pysslas med. Ska kika på främre motorfäste också – byter man det med motorn i? Bara lyfta/lätta lite? Jag kommer inte ihåg hur det ser ut och nu ser jag inte så mkt med alla slangar ivägen. När tvätten görs så rullar jag ut bilen, passar nog även på att lyfta framvagnen då för byte av knutar, spindlar, och lite tvätt av drivaxeltunnel mm. Det är helt okey där, men inte helt 100% rostfritt ändå ser jag. En rengöring, och på med rostskydd så blir det kanon. Ska bara tajma allt med familjen, jobb etc. Hoppas grabben kan börja vara med lite snart, då blir det sååååå mkt mer tid över.