Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

#194705
turbocab
Deltagare

Hm, ABS… Det är som ett straff från gudarna det där med ABS och mig, men jag antar att nånting måste strula varje gång. Försökte suga ut luften igår men det var ingen skillnad. Gick på att byta klumpen/tryck-acken mest för att jag hade en. Trodde systemet var trycklöst men det var inte…. Massa vätska kom det ut… ”Ny” ack på plats, men tror man på fan att gummipackningen hade spruckit. När pumpen började bygga tryck så såg jag det inte först men tyckte det tog lång tid…. Summa summarun: Jag har ingen färg kvar på mitt garagegolv längre. Bromsarna är lika svampiga som innan….. Nu ger jag upp i väntan på hjälp med pumpning. Jag hoppas och tror att jag har samma problem som jag alltig haft, svampiga slangar och bromsbelägg. Men jag har jag ju inte bytt nåt….. 😳 Blir så trött. Jag har ett komplett kit med gamla systemet liggande standby, från T8an och fortsätter det strula så blir det ingen ABS i denna bilen längre. Jag tycker det är helt kass systemet ändå.

I övrigt inga framsteg, det enda jag lyckades med var att slabba ut en halvliter vätska på garagegolvet igår, helt otroligt….

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng