Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

#194950
turbocab
Deltagare

”Linksverkehr”. Det betyder vänstertrafik, ifall ni inte förstår Tyska…. Den skitfina lykta Hella original jag hade med tokfin reflektor kom alltså från en UK bil. Jag har ingen aning om hur den hamnat hos mig – har jag möjligen köpt dessa beggat av nån på en marknad? ”jo alltså serru det är skitfina reflektorer i dessa, du får dom billigt….”. 🙄 Lät fixat i alla fall, bara byta. Hela lampfästet var lite vinklat på dessa men inte fan tänkte jag på det när jag monterade? Så mkt mer har jag inte gjort, lite batterifix i den svarta bara. Jag har laddat och grejat men när ett batteri är kass är det fan kass, nu är det så mkt bättre igen, skönt! Tyvärr verkar det gamla ha läckt lite, det var lite väl rostigt runt batterihyllan, jag bytte ju lådan och fräschade där alldeles förra året…. Men det är bara yta, syns inte under alla grejor. Får bli åtgärd längre fram.

NU blir det lampinställning, provkörning mm längre fram men jag tar det lite lugnt nu igen, det skall bli kallt och elände till helgen igen ju.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng