Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

Forum Övrigt Projekt / Min bil MCY Cab 1991 Sv: Re: T16S Montecab, + TurboS Aero x2. Importen hemma!

#189827
turbocab
Deltagare

Jag gav 12.000 spänn för min T16 5-dörrar, och har pysslat lite med den genom åren. 3e vintern nu den kämpar för mig, tankarna på att byta ut den mot nåt 9-5 etc är lagda på hyllan tsv, nu har jag inte råd…. Så hitta en hyfsad vagn, för runt 20k så hittar du mkt bil om du inte är petig med färg, antal dörrar och är lite snabb på blocket när rätt vagn väl dyker upp! En dylik vagn kan ge mkt og900 glädje, förbrukningen får man väl ta…. Hoppas inte erat hus kostar för mkt, det är svart hål det där. Vi har haft tur, köpte ju ”färdigt” och har inte haft några större överraskningar alls. Annars hade jag inte haft 4 bilar…. 😳

Idag är papperen för Ursprungskontroll postade! V8 nånting bör jag veta om allt är okey! Sen är det bara beställa regbessning, men det får bli när saltet är borta. Jag skall fan inte köra denna i salt!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng