Sv: Re: T8 Special med dåliga värden!

Forum Modellspecifika forum OG900 T8 Special med dåliga värden! Sv: Re: T8 Special med dåliga värden!

#37279

turbocab
Deltagare

Du är tyvärr inte den första som sitter och grubblar på nätterna och tidiga mornar över Avgasproblem på T8 special. Mig veteligen är Lambdasonden inte ovanlig som felkälla. Du har även en termokontakt nånstans under fördelare som är kopplad till lambda sonden, och den kan väl visst också bråka. Samtliga luftläckage är mkt viktiga att ta bort på T8Kat så kolla alla slangar och luftflödena från luftmängdmätaren hela vägen genom Turbon och IC till insuget. Det ska vara tätt. Tittar man i boken om T8kat så finns det massa tips där, men hela kapitlet känns anpassat för Saabs egna mätutrustning och man känner sig lite hjälplös när man har böckerna men inte utrustningen som nämns där. Kanske ska du försöka byta lambdan (det är ju lätt) och sen hitta nån gammal mecka-räv som är bra på Kjet och kan felsöka åt dig.

Katen är ju inte omöjlig att den bidrar också, särskilt om bilen gått fett länge så kan väl Katen bli försämrad. Det är ju gamla grejor detta nu också…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng