Sv: Re: ta tillbaka gammla forumet

Forum Övrigt Off Topic ta tillbaka gammla forumet Sv: Re: ta tillbaka gammla forumet

#28530
phermansson
Deltagare

Tack för uppmuntran!

Annars håller jag med Willian, det är den trend jag sett också. Antalet foruminlägg minskar på sommaren. Man är ute och dricker öl och kör gammelbil (inte samtidigt kanske 🙂 ) istället för att hänga här. På höst/vinter så skruvar man i garaget och det kommer upp frågor, eller så är det för kallt i garaget och man sitter vid datorn istället.
Har lite svårt att se hur plattformen skulle påverka aktiviteten. Vill man skriva ett inlägg gör man nog det oavsett hur forumet ser ut.

Sen verkar en del tycka det nya forumet är sterilt och stelt. Ok. Men hur ska det se ut istället? Alla har olika tycke och smak, och vi som arbetar med forumet kanske inte har så mycket fantasi alltid. Så kom gärna med förslag! Jag själv har väl mer fokuserat på tekniken och finesserna än estetiken än så länge.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng