Sv: Re: ta tillbaka gammla forumet

Forum Övrigt Off Topic ta tillbaka gammla forumet Sv: Re: ta tillbaka gammla forumet

#28245

Jag måste säga att jag tycker det här forumet börjar bli riktigt bra nu. Visst verkar det inte vara så mycket aktivitet just nu, men att ha i åtanke är att det är början på Juni och att det är kanonväder på många ställen i Sverige. Jag själv spenderar mycket mer tid ute nu och då blir det mindre tid vid datorn.

Det gamla forumet tycker jag vi kan släppa, det nya är här för att stanna (antar jag). Istället för att tjura över det så försök göra det bästa av situationen och kom med kreativa idéer för hur vi kan förbättra forumet så det blir super!

Att hela tiden klaga på det nya tycker jag är lite som ett slag i ansiktet på de som kämpar och lägger ner mycket tid för att göra det så bra som möjligt! Jag tycker att de gjort ett superjobb med att ta fram ett så pass felfritt och välfungerande forum :AP :AP .

Tack så mycket!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng