Sv: Re: Talladega

Forum Modellspecifika forum 9000 Snack om 9000 Talladega Sv: Re: Talladega

#135394
erik satre
Deltagare

En av mina älsklingsbilar är min vita 9000t, original airflow med all utrustning, som jag köpte riktigt billigt. Har tydligen varit golfvinst till Lotta Neumann… Den är helt original och körbar, samt ser inte så värst rostig ut. Men det kändes inte bra när domkraften gick rakt in i något tomrum och att plasten verkar sitta ganska löst på sina ganska många ställen.

Min fråga; är det ”standardrost” på sådana där som inte är helt hopplösa att fixa eller är det bara att lägga ner?

När det gäller den fina talladegan i Östersund har jag också för mig att det inte är en lågmilare, snarare en minitiuöst underhållen bruksbil med närmare 30000 mil på mätaren.

Den mindre fina, fast ändå så där härligt patinerad ägs (eller ägdes) av någon i Nälden tror jag att det var. Ringde honom, men den höll han hårt i.

I Djura tittade jag för ett par somrar sedan på en rostig talladega med en ägare, som var till salu. Skippade den på grund av dåligt skick, sen såg jag den kvaddad på skroten i Leksand ettt par veckor senare.

Äldsta 9000 är ju inte en extremt intressant bil utseendemässigt, men med all plast är den riktigt snygg, antagligen den enda saaben som ser helt ok ut med airflowkit.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng