Sv: Re: Tändkablar till sugis

Forum Modellspecifika forum OG900 Tändkablar till sugis Sv: Re: Tändkablar till sugis

#193981
anderslindh
Deltagare

@manganish wrote:

Tänkte bara slänga iväg en fråga ang. tändkablar.

Jag har en og900 16v -90 sugismotor 127hk. Den har gått 12500 o vad jag vet så är det samma tändkablar på som när den var ny!

Tänkte att kanske byta dessa. Har bytt allt annat (Olja, filter, stift osv..) men har väntat med tändkablar för bilen går kanonbra.

Är det värt att byta tändkablar? Och i så fall spelar det roll vad det är för kablar? Är givetvis ute efter så billiga som möjligt…
Vet att 900 turbo är känslig för det men det är väl p g a APC.

Har lite stram budget men vill ju att bilen ska må optimalt bra 🙂 Därför tänkte jag fråga först om det är något jag bör prioritera eller inte.

Mät upp dem och kolla så alla är hyffsat jämna (olika avstånd och motståndet ökar såklart med detta). Jag skulle inte personligen bytt just kablar. Dyrt utan att behöva göra någon skillnad om de andra har lagom motstånd 🙂

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng