Sv: Re: Tändningsdelar till 92

Forum / Modellspecifika forum / 92/93 / Tändningsdelar till 92 / Sv: Re: Tändningsdelar till 92

    september 22, 2011 at 13:40 #32652

    @olle_64 wrote:

    Hej,
    jag har varit i kontakt med Mekonomen som förvisso hittade numret ,Bosch nr 1 237 013 013-850, men vid kontakt med Bosch har denna artikel utgått och inte blivit
    ersatt 🙁

    Tänkte höra med dig som tagit brytare från Polo 1, jag kollade på en sådan och den var helt olik bl a spegelvänd så jag tänkte höra eftersom det finns lite olika motoralternativ på Polo 1 till vilken årsmodell och motor du tog brytarna från? eller eventuellt artikelnummer hos Mekonomen, Biltema eller var du nu köpte brytarna.

    /Olle

    Tjae… Polon var ljusblå :CE
    Nu minns jag inte då det vart eldavbrott pga. en havererad brytaspets under pågående semesteresa för några år sedan. Vi bogserade 92án till en lokal verkstad i Östavall. Verkstadsägarns ungar hade en gamal VW Polo som straffades runt på en åker som robbades på brytarspetsarna som visde sig vara nästan lika som 92´ans dito. Om jag inte kommer ihåg fel så borrade jag upp ett hål i brytarbryggan och något mer. Hur som helst så funkar den än idag och drygt 1200mil senare har jag fortfarande inte lossat täcklocket över brytarna sedan vi var i Östavall. Efter helgen åker min 92´a motor ur och då kommer brytararrangemanget bli överflödigt och hamna i skrotkontainern eftersom det skall ersättas med ett “digitalt dito” 😆 Då kan jag ta ett kort eller två.