Sv: Re: Tändningsdelar till 92

Forum Modellspecifika forum 92/93 Tändningsdelar till 92 Sv: Re: Tändningsdelar till 92

#32652
hotrodder
Deltagare

@olle_64 wrote:

Hej,
jag har varit i kontakt med Mekonomen som förvisso hittade numret ,Bosch nr 1 237 013 013-850, men vid kontakt med Bosch har denna artikel utgått och inte blivit
ersatt 🙁

Tänkte höra med dig som tagit brytare från Polo 1, jag kollade på en sådan och den var helt olik bl a spegelvänd så jag tänkte höra eftersom det finns lite olika motoralternativ på Polo 1 till vilken årsmodell och motor du tog brytarna från? eller eventuellt artikelnummer hos Mekonomen, Biltema eller var du nu köpte brytarna.

/Olle

Tjae… Polon var ljusblå :CE
Nu minns jag inte då det vart eldavbrott pga. en havererad brytaspets under pågående semesteresa för några år sedan. Vi bogserade 92án till en lokal verkstad i Östavall. Verkstadsägarns ungar hade en gamal VW Polo som straffades runt på en åker som robbades på brytarspetsarna som visde sig vara nästan lika som 92´ans dito. Om jag inte kommer ihåg fel så borrade jag upp ett hål i brytarbryggan och något mer. Hur som helst så funkar den än idag och drygt 1200mil senare har jag fortfarande inte lossat täcklocket över brytarna sedan vi var i Östavall. Efter helgen åker min 92´a motor ur och då kommer brytararrangemanget bli överflödigt och hamna i skrotkontainern eftersom det skall ersättas med ett ”digitalt dito” 😆 Då kan jag ta ett kort eller två.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng